Samsung lucrează la Android 8.0 Oreo pentru Galaxy S8

Probabil în curând şi pentru Note 8

Android Oreo 8.0 s-a lansat acum ceva vreme şi, deşi telefoanele din gama de jos (de exemplu seria J) a Samsung nici nu au ajuns încă la versiunea 7.0 Nougat, se pare că lucrurile se anunţă promiţătoare pentru cele două vârfuri de lance de anul acesta. Samsung deja lucrează la noul update pentru modelele S8 şi S8+. Putem presupune lejer că nici Note 8 nu va fi departe, având în vedere că numai ce a fost lansat cu Android 7.1.1, iar Samsung vor vrea să facă tot posibilul ca episodul nefericit Note 7 de anul trecut să fie uitat.

Deşi nu au anunţat niciun termen calendaristic pentru aceste actualizări, probabil va exista un program de beta testing în preajma lansării.

Ce este nou în Android 8.0 Oreo?

Google susţine că noua versiune de Android va face telefoanele mai rapide, reducând în special timpul de boot. Aceasta limitează activităţile de fundal şi le administrează mai eficient, făcând sistemul de operare mai fluid şi îmbunătăţind şi durata de viaţă a bateriei. Pe lângă aceste îmbunătăţiri, mai avem şi un cadru pentru Autofill universal pentru username-uri şi parole, mod picture-in-picture şi instant apps. În plus, vom avea design-uri noi pentru emoji plus alte 60 noi, funcţie de snooze pentru notificări, canale de notificări, opţiuni noi avansate pentru stocare şi baterie, suport pentru codecul LDAC pentru Bluetooth audio, bară de progres pentru instalările de aplicaţii, suport pentru game extinse de culori în aplicaţile de editare de imagine, etc.

Este posibil ca Samsung să nu implementeze toate facilităţile planificate de Google, dar probabil va veni cu propria interpretare asupra unora dintre acestea, după cum le este obiceiul.

Sursa: Sammobile

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.