Samsung Galaxy Note 8 – Un Note aşa cum ar trebui să fie

Noul vârf de lance Samsung.

Samsung Galaxy Note este o serie de produse a cărei popularitate este incontestabilă şi fiecare iteraţie a acesteia a reuşit să impresioneze la vremea ei, fie prin aspecte bune, fie prin notorietate. Note 7 a fost la un pas de a fi sfârşitul poveştii pentru linia de smartphone-uri datorită fiasco-ului teribil cu bateriile explozive. A fost retras de pe piaţă de două ori, ultima oară definitiv. Producătorul a primit o lovitură de imagine de care iniţial părea că se va detaşa cu greu. Totuşi, începutul anului a adus cu sine un succes remarcabil cu noua pereche din seria S, iar asta, probabil, i-a făcut pe Samsung să prindă curaj şi să se avânte către următoarea provocare.

Spre deosebire de iteraţiile precedente (exceptând Note 5 unde deciziile de marketing au fost cel puţin ciudate), Note 8 este un upgrade prudent. Limbajul design-ului este mai unitar între seriile Note şi S, iar lista de inovaţii este ceva mai mică decât în trecut. Totuşi, este indubitabil un telefon admirabil, matur, care a învăţat din greşeli.

 

Ce găsim în cutie

Cutia Samsung Galaxy Note 8 este destul de similară cu cea de la S8. Aceasta este neagră cu numele telefonului scris într-un albastru plăcut. Înăuntru am găsit telefonul. Sub acesta o cutie mică cu manualele şi cu cheiţa de deschidere a tăvii de SIM ataşată pe o parte.

Accesoriile incluse sunt cele cu care ne-a obişnuit Samsung încă de la Galaxy S7 încoace. Am găsit încărcătorul cu încărcare rapidă şi cablul USB-C, un adaptor USB către USB-C şi unul microUSB către USB-C. Căştile incluse sunt de calitate superioară, dezvoltate în colaborare cu AKG şi sunt aceleaşi care sunt incluse şi cu S8. Nu în ultimul rând, pachetul mai conţine vârfuri de rezervă pentru SPen.

Fiind un telefon achiziţionat la precomandă, acesta a venit împreună cu un Samsung DeX Station pe care nu am avut ocazia să îl desfac încă.

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.