Google a lansat noile Pixel 2 şi Pixel 2 XL şi sunt disponibile la precomandă

Aseară, după cum au indicat zvonurile de ceva timp încoace, Google a lansat noua generaţie Pixel. Acestea constituie avangarda hardware Google, aşa că vom arunca o privire asupra lor în cele ce urmează. Ele sunt disponibile la precomandă deja la QuickMobile.

Google Pixel 2 XL

Pixel 2 XL este varianta premium a perechii de telefoane. Acesta este produs de LG, iar asemănările cu modelul acestora V30 sunt clar vizibile. Ecranul este un POLED 18:9 de 6 inch cu o rezoluţie de 1440 x 2880. Acesta are şi un polarizator circular pentru îmbunătăţirea performanţei în lumina solară şi suportă modul Always On Display pe care Oreo îl suportă nativ acum. Ecranul este protejat de sticlă Gorilla Glass 5 cu margini reliefate (3D Arc Glass). Pe spate avem sticlă în partea superioară unde este plasată camera. Rezistenţa la intemperii este certificată cu un rating IP67.

Noile Pixel nu urmează trendul, având câte o singură cameră atât pe spate cât şi pe faţă. Camera principală este acum stabilizată optic şi procesare de imagine de generaţie nouă, iar rezoluţia este de 12MP. Camera frontală pare neschimbată, cu o rezoluţie de 8MP şi o diafragmă f/2.4. Ambele telefoane împrumută de la HTC U11 gestul de strângere pentru a efectua anumite operaţiuni cum ar fi lansarea Google Assistant.

Inima Pixel 2 XL bate cu ajutorul unui chipset Snapdragon 835 cuplat cu 4GB RAM. Spaţiul de stocare a fost crescut de data aceasta, opţiunile fiind de 64GB şi 128GB anul acesta. Bateria a rămas la aceeaşi capacitate de 3520 mAh. Noile telefoane au un eSIM înăuntru care le permite să fie utilizate cu Google Fi şi alţi provideri care suportă aceasta funcţionalitate. Contrar zvonurilor, un slot nanoSIM standard este şi el prezent pentru a îmbunătăţi disponibilitatea.

Varianta XL va fi disponibilă la mijlocul lunii noiembrie cu un preţ de pornire de 4299RON/4799RON la QuickMobile pentru cele două variante de stocare şi în două variante de culoare: Just Black şi Black & White. În unele ţări, precomenzile primesc cadou şi un Google Home Mini în limita unui stoc.

Google Pixel 2

Pixel 2 este uşor diferit ca şi concept, având rame destul de groase deasupra şi dedesubtul display-ului. Acolo se găsesc difuzoarele stereo, dar nu este o motivaţie puternică pentru dimensiunile acestuia destul de apropiate de fratele mai mare. Ecranul a rămas un AMOLED de 5 inch cu rezoluţie 1080p ca şi la generaţia precedentă. Bateria este şi ea mai mică, cu o capacitate de 2700 mAh. În ciuda acestor diferenţe, restul hardware-ului este identic, atât ca putere de procesare cât şi ca şi camere.

Google Pixel 2 va fi disponibil începând cu 17 octombrie la un preţ începând de la 3699RON/4199RON la QuickMobile pentru cele două variante de stocare şi în trei variante de culoare: Kinda Blue, Just Black şi Clearly White

Ambele telefoane beneficiază de stocare gratuită de la Google pentru fotografii

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.