Am lansat comunitatea Nostalgitech!

Astăzi am lansat comunitatea Nostalgitech, un loc unde voi, cititorii noştri fideli, vă puteţi reuni să discutaţi despre tehnologiile de altă dată şi nu numai. Puteţi găsi soluţii la dilemele voastre, puteţi să vă lăudaţi cu colecţiile de acasă sau vă puteţi vinde sau schimba piesele de rezistenţă.

Probabil aţi observat că au apărut nişte opţiuni noi în partea din stânga sus a site-ului. De aici vă puteţi crea un cont nou sau vă puteţi loga în cel deja existent. Înregistrarea este simplă şi necesită un nume de utilizator, un nume şi prenume (aşa cum doriţi să apară pe site), o adresă de email şi o parolă care să conţină măcar o literă mică, una mare şi o cifră.

Odată logaţi, veţi observa tot în stânga sus meniul contului de unde vă puteţi modifica informaţiile contului precum nume, prenume, email şi altele, dar şi pagina de profil de unde vă puteţi încărca un portret şi o poză cover, dar şi introduce informaţii despre voi.

După ce v-aţi pus la punct profilul de utilizator, puteţi intra pe forumurile noastre şi să începeţi o discuţie. Puteţi chiar posta în secţiunea de sugestii şi reclamaţi dacă consideraţi că am omis vreo secţiune importantă în structura noastră. Înainte a vă apuca, însă, vă recomandăm să citiţi regulamentele generale şi cele ale fiecărei secţiuni (unde este cazul) pentru a lua la cunoştinţă condiţiile în care acest serviciu vă este oferit.

Unele ştiri şi anunţuri legate de site-ul nostru, inclusiv viitoare concursuri, vor apărea şi pe forum, aşa că vă încurajăm să îl urmăriţi. Bineînţeles, ca întotdeauna, ne puteţi urmări şi pe Facebook, pe Twitter şi pe Instagram pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi. Între timp, arătaţi-ne şi nouă ce mai aveţi prin colecţii. Cine ştie? Poate vor apărea şi pe site la un moment dat. 🙂

Fii primul care comentează!

Lasă un răspuns!