Lenovo sugerează o reînviere a brandului Moto RAZR

HMD călăreşte valul nostalgiei încă de anul trecut cu Nokia 3310 reimaginat anul trecut şi cu 8110 anul acesta, dar se pare că nu vor fi singurii. În cadrul unei conferinţe pentru un grup restrâns de jurnalişti, CEO-ul Lenovo (deţinătorul brandului Motorola), Yang Yuanqing a sugerat că Motorola RAZR ar putea fi un candidat pentru o revenire conform unei relatări Tech Radar (puteţi citi articolul original dând click mai jos pe Sursă).

Yang a fost întrebat în legătură cu o posibilă reînviere a brandului RAZR şi a declarat că având în vedere noile tehnologii, în special ecranele pliabile, (consideră) că vom avea ocazia să vedem din ce în ce mai multă inovaţie în ceea ce priveşte design-ul smartphone-urilor şi că există speranţa ca ceea ce (jurnalistul) a întrebat ar putea fi dezvoltat sau realizat destul de curând. Întrebat să confirme dacă se referă la brandul RAZR, acesta a spus că (consideră) că a răspuns deja întrebării.

În 2016, Motorola a lansat acest videoclip cu Moto RAZR care a trezit multora nostalgia după acele vremuri. La vremea respectivă mulţi s-au întrebat dacă Lenovo doar se joacă cu nostalgia noastră sau dacă vor să ne sugereze o revenire. Având în vedere succesul HMD în revitalizarea brandului Nokia, probabil că RAZR ar fi un candidat perfect pentru a completa tabloul revenirilor. În fond, acesta a fost probabil cel mai popular telefon cu clapă din toate timpurile cu vânzări care au atins 130 de milioane de unităţi la vremea lui.

Bineînţeles, asta nu înseamnă că lenovo vor folosi brandul neapărat cu un feature phone similar cu modelul vechi aşa cum a făcut HMD. Brandul ar putea fi reînviat pentru o linie nouă de smartphone-uri moderne, poate chiar cu display-uri pliabile după cum a sugerat Yang Yuanqing, deşi acestea nu au atins încă punctul în care să fie cu adevărat produse în masă la scara de care Motorola ar avea nevoie. Rămâne de văzut ce vor face Lenovo în continuare şi ne punem speranţele în IFA mai târziu anul acesta.

Sursa: Tech Radar

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.