Weekend Superstars de la EMAG şi nu numai

Dragi cititori, echipa Nostalgitech are plăcerea să introducem pe site o nouă rubrică, Market Watch, în care vom încerca să vă prezentăm ocazional oferte interesante la telefoane, gadget-uri şi alte produse electronice de la retaileri din România și din străinăte. Vom încerca să acoperim atât produse vintage şi de colecţie, în concordanţă cu tema site-ului, cât şi produse mai noi care ar putea fi interesante prin prisma preţului avantajos.

Debutăm seria acestor articole cu ocazia ofertelor pe care unul dintre cele mai mari site-uri de retail online le oferă în acest weekend, EMAG.

Smartphone-uri

HTC U Ultra este unul dintre telefoanele cu cel mai bun raport calitate-preț în momentul actual de pe piața românească. Cu un procesor Snapdragon 821, procesor ce a fost nucleul multor flagship-uri în perioada 2016-2017, având 4 GB RAM și 64 GB memorie internă cu posibilitatea de a adăuga un card microSD, acest telefon este o alegere potrivită pentru cineva care dorește performanțe bune la preț accesibil – 1399RON.

Reduceri destul de mari găsim şi la alte flagship-uri mai vechi, printre care LG G6 (1899RON), concurentul de anul trecut al lui Galaxy S8. Acesta concurează acum la preţ cu capul de afiş Samsung de acum 2 ani Galaxy S7 (1799RON). LG aduce în plus două camere şi un display mai mare cu proporţii diferite. S7, în schimb propune dimensiuni mai compacte şi un display 16:9 mai tradiţional. Ambele au 32GB memorie internă şi 4GB de RAM şi culoare neagră. QuickMobile propune preţuri chiar ceva mai mici la fiecare dintre cele două, 1699RON pentru LG şi 1698RON pentru Samsung.

Un alt telefon la un preț accesibil ce v-ar putea face cu ochiul este Xiaomi Mi A1. Punctul forte al acestui telefon este suportul software oferit de Google prin programul Android One promiţând performanţe decente chiar şi pe un hardware mai puţin capabil, dar şi actualizări mai frecvente. Specificațiile sunt și ele foarte bune pentru segmentul lui de preț – 899RON.

Cu o baterie de 5000 mAh, Lenovo Vibe P1 are multe motive pentru a fi un posibil candidat pentru cei cu buget redus, dar care au nevoie de un telefon de cursă lungă. Cu un procesor Snapdragon 615, activitățile de zi cu zi pe acest telefon nu ar trebui să vă puna in dificultate. Memoria interna de 32 GB poate fi și ea suplimentată cu ajutorul unui card microSD – 699RON.

Componente 

SSD-ul Kingston A400 de 120 GB este şi el disponibil în perioada aceasta la un preţ mai mult decât competitiv. Memoria este suficientă pentru a acomoda o instalare Windows dumneavoastră și vitezele de pâna la 500 MB/sec la citire sunt suficiente – 149 lei.

Plăcile video încep să revină la prețurile dinaintea inflației cauzată de minarea de Bitcoin, deci este un moment perfect pentru un upgrade, mai ales dacă l-aţi amânat până în acest moment. EMAG ne propune o placă video KFA GeForce GTX 1060 OC cu 6GB la prețul imbatabil de 1359RON. Dacă totuşi nu aveţi nevoie de 6GB RAM şi doriţi să economisiţi cât mai mult, există întotdeauna varianta Zotac la doar 1188RON. Pentru cei care au nevoie de ceva mai multă putere de procesare şi mai mulţi bani de cheltuit, un GTX 1070 Ti de la MSI pare a avea un raport preţ/performanţe optim ţinând cont de ultimele reduceri.

Smartwatch-uri

Pentru iubitorii de smartwatch-uri, EMAG listeaza Garmin Fenix 3 atat varianta cu sticla minerala, cât și sticlă din safir la reducere. Modelul cu sticlă minerală este listat la prețul de 1299RON, pe când modelul cu sticlă din safir este 1649RON.

Dacă Garmin nu este ceea ce căutaţi sau dacă aveţi un telefon Samsung şi doriţi să vă asortaţi, vechiul cap de afiş al smartwatch-urilor Samsung este acum la un preţ destul de avantajos. Samsung Gear S3 Frontier este disponibil astăzi la un preţ de 1299RON.

Televizoare

Preț bun și pentru Smart TV-ul Samsung din seria 9000. Televizor ce încorporeaza toate atuurile unor televizoare cu preţ aproape dublu, TV-ul Samsung 55MU9002 aduce un ecran 4K curbat de 138 cm şi multe funcţii specifice Seriei 9 de vârf de la Samsung, perfect pentru vizionatul filmelor și serialelor în weekend – 3999RON sau chiar 3299RON dacă optaţi pentru o variantă resigilată.

Dacă nu sunteţi fani ai ecranelor curbate, puteţi să încercaţi la acelaşi preţ (3999RON) modelul 65MU6122 tot de la Samsung. Deşi acesta aparţine seriei 6000 de mijloc, are o rezoluţie 4K la o diagonală de 163cm, precum şi funcţii HDR la un preţ mai mult decât bun pentru o astfel de diagonală.

Oferta completă Weekend Superstars la EMAG o puteţi consulta aici.

Sursa: EMAG

Fii primul care comentează!

Lasă un răspuns!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.