Syberia – o călătorie de poveste

Syberia

Lansat în 2002
Adventure, Point-and-Click
Ascunde specificaţii
Dezvoltat de Microids
Publicat de Microids
Platforme Windows, Xbox, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo Switch, iOS, Android, Windows Mobile
Afişează specificaţii

O procesiune funerară într-un orăşel mic de munte din Alpii Francezi merge de-a lungul unei străzi îmbătrânite. Cerul este înnorat şi ploios şi un toboşar metalic conduce alaiul bătând rar şi solemn cadenţa paşilor. Într-o caleaşcă ornamentată este un coşciug, iar în jurul acesteia păşesc în ritmul tobelor automaţi cu pălării şi umbrele către porţile cimitirului în timp ce o femeie priveşte.

Această femeie este protagonista, Kate Walker, o avocată venită din America să încheie un contract de vânzare a fabricii locale de automaţi către o companie producătoare de jucării. Această fabrică este mândria oraşului Valadilene, singura afacere locală şi casa familiei Voralberg, fabricanţi de jucării, marionete şi automaţi. De-a lungul secolelor, acestea au fost căutate de colecţionari, pasionaţi şi chiar împăraţi, dar în epoca modernă a jucăriilor electronice şi a jocurilor video, zilele automaţilor mecanici sunt numărate.

Contractul este ca şi semnat, Anna Voralberg, singura moştenitoare a fabricii pre-aprobase totul rămânând necesară doar semnătura ei. Misiunea lui Kate este îngreunată atunci când descoperă că procesiunea funerară era chiar a Annei Voralberg şi că mai există un moştenitor în viaţă, fratele acesteia Hans. Astfel începe o călătorie unică printr-o Rusie decrepită, prin locuri uitate de timp din care spiritul Sovietic efuzează prin fiecare colţişor, în căutarea lui fratelui pierdut despre care nimeni pare să nu mai ştie nimic.

Fii primul care comentează!

Lasă un răspuns!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.