Microsoft se îmbogățește cu Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2, Surface Headphones

Brand-ul Surface aduce din ce în ce mai multe produse

Zilele trecute, Microsoft a lansat 4 jucării noi sub brand-ul Surface, brand recunoscut din ce în ce mai mult pentru produsele premium. Design-ul noilor produse suportă acuma o nouă opțiune de culoare și anume negru mat.

Surface Pro 6

Surface Pro 6 este cu 67% mai rapid decât generația anterioară conform Microsoft. Procesorul guad-core este de generația a 8-a Intel ce poate face economie de curent până la 13,5 ore. Greutatea și ecranul rămân la fel și din păcate și designul extern. Prețul debutează de la 899 dolari cu procesor din gama i5 și poate crește destul de mult dacă se optează pentru dotări ce pot cuprinde procesor i7, 16 GB memorie RAM și 1TB SSD.

Surface Laptop 2

Surface Laptop 2 anunță o creștere și mai spectaculoasă de performanță. Tot datorită procesorului de ultimă generație de la Intel acesta beneficiază de o creștere de 85% față de modelul precedent care arată identic cu noua generație. Panoul LCD este unul dintre cele mai subțiri de pe piață, dimensiunea este de 13.5 inchi, iar contrastul de 1500:1. Autonomia promisă este de 14,5 ore, iar prețul pentru modelul de bază pornește de la $999.

Surface Studio 2

Studio 2 se bucură și acesta de o mică reîmprospătare și se laudă cu cea mai mare putere de procesare dintre produsele Surface. Ecranul este cu 38% mai luminos, 22% contrast mai ridicat și acceptă spațiul de culoare DCI-P3. Studio 2 are un procesor grafic de ultimă generație Nvidia Pascal (nu un RTX GPU cum se zvonea) și un spațiu de memorie disponibil de 2 TB tip SSD. Această jucărie dedicată profesioniștilor de design și grafică pornește de la prețul de $3,499 și este deja disponibilă la precomandă.

Surface Headphones

Surpriza cu această lansare constă într-o pereche de căști. Se conectează prin Bluetooth și au 13 nivele de estompare a sunetului extern. Căștile posedă 4 microfoane pentru formarea sunetului de intrare și încă 4 microfoane pentru anularea zgomotului ambiental. Suportul pentru Cortana, asistentul Microsoft, este încorporat. Prețul va fi de 350 dolari cu disponibilitate în preajma sărbătorilor.

Microsoft mizează tot mai mult pe produse hardware dezvoltate în propria casă, iar strategia dezvoltării acestor produse de referință pare împrumutată de la concurență. Cu toate acestea, cumpărătorii au de caștigat și ne bucurăm de aceasta.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.