Samsung Galaxy A9 (2018) este primul smartphone cu 4 camere

Calitate foto-video la puterea a 4-a

Nu a durat mult de când Samsung și-a lansat primul telefon cu trei camere, Galaxy A7 (2018), că s-au și grăbit să mai adauge încă una. Așadar în cadrul unui eveniment organizat astăzi, Samsung a lansat Galaxy A9 (2018) cu nici mai mult nici mai puțin decât 4 camere pe spatele telefonului. Acuma poți focaliza pe elemente specifice, detalii într-un unghi foarte larg sau poți utiliza zoom 2x și captura poze la dimensiuni 10 MP cu camera Telephoto. Camera principală ofera fotografii la dimensiuni de 24 MP și deschidere de f/1,7, ideală pentru fotografiat dimineața și seara. Camera pentru unghi lărgit poate cuprinde 120 de grade și are un senzor de 8 MP. Camera pentru adâncime are doar 5  MP.

Galaxy A9 are un ecran Super AMOLED de diagonală 6.3” și rezoluție 1,080 x 2,220px . Există o camera foto-video și pe partea din față a telefonului. Pentru selfie ai la dispoziție 24 MP cu f/2.0. Deci există un total de 5 camere foto pe acest nou model de la Samsung.

La capitolul memorie, Galaxy A9 are 128GB intern și un slot microSD capabil de încă 512GB. Suficientă memorie pentru toate tipurile de poze. Iar memoria RAM este la alegere între 6GB și varianta cu 8GB. Procesarea se realizează cu un procesor octa-core (4x 2.2GHz + 4x 1.8GHz), întreținut de o baterie de capacitate 3,800mAh. Sistemul de operare rulat de A9 este Android 8.0 Oreo, iar design-ul exterior se bucură de sticlă curbată 3D pentru o ergonomie îmbunătățită.

Cel mai devreme va fi disponibil doar pe anumite piețe începând cu luna următoare, iar culorile disponibile sunt Caviar Black, Lemonade Blue și Bubblegum Pink. Prețul nu a fost anunțat încă.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.