TCL mulțumit de performanța BlackBerry, focusare pe enterprise

Se pune accent pe dezvoltare în domeniul business enterprise

TCL deține o licență globală pentru utilizarea brand-ului BlackBerry de peste 2 ani și chiar dacă telefoanele produse în acest interval de timp nu au realizat vânzări foarte însemnate, producatorul este destul de mulțumit de progresul mărcii. Acest fapt a fost confirmat într-una din conferințele susținute în această săptămână în cadrul CES2019 din Las Vegas. Tot din cadrul conferinței, a mai fost anunțat că mai mulți clienți au fost „conectați” la BlackBerry anul trecut decât în ​​2017. Probabil odata cu lansarea modelelor KEY2 și KEY2 LE. În prezent, marca canadiană înregistrează o creștere de două cifre, lucru cu care TCL este foarte mulțumit. Cu toate acestea, progresul este încă destul de lent și lucrurile cer mai mult timp pentru atingerea unor cote însemnate.

În prezent, majoritatea clienților BlackBerry sunt consumatori de zi cu zi, dintre care o mare parte au deținut în trecut smartphone-uri marca BlackBerry cu vechiul sistem de operare și au avansat către noile modele, singurele cu tastaturi fizice QWERTY de pe piață. Cu toate acestea, accentul principal al mărcii în acest moment este pe o strategie mai vechie a companiei și anume clienți precum întreprinderi, o strategie care pare să funcționeze. Potrivit directorului general BlackBerry Mobile, Francois Mahieu, clienții întreprinderilor se reîntorc treptat la brand, sectorul bancar și cel guvernamental dovedind a fi cea mai mare sursă de creștere. Nu s-au menționat nume, însă el a afirmat că o bancă canadiană „foarte mare” a adoptat recent BlackBerry KEY2, în timp ce alta a adăugat dispozitivele BlackBerry în catalogul său. În mod similar, două guverne provinciale din Canada au ales și BlackBerry pe lista internă de dispozitive acceptate.

TCL a mai anunțat în finalul prezentării un parteneriat cu Verizon. Probabil că dispozitive noi vor fi anunțate la MWC 2019 care va avea loc în aproximativ o lună. Noi chiar ne dorim o întoarcere cât mai puternică a brand-ului și a tastaturilor Blackberry în zona enterprise a marilor companii, dar și în viața utilizatorilor normali.

Sursa: PhoneArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.