Nokia 6610i – Reiterarea unui clasic

Doar pentru fanii înrăiţi

Cum îl obţin?

Modelul este destul de uşor de găsit online. Pe OLX, are preţuri similare cu predecesorul, de 80-100RON în funcţie de starea estetică. Pe eBay acesta poate ajunge şi la 100$, dar se găseşte şi la 50$.

Preţurile sunt aproximative şi valabile la data scrierii articolului. Acestea pot varia în timp în funcţie de cursul valutar, disponibilitatea produsului şi cererea pe piaţă.

Concluzii

Nokia 6610i este un efort de a prelungi viaţa unui model care a avut un succes destul de mare la vremea lui. Din păcate, nu au ţinut cont de faptul că între timp concurenţa a evoluat, iar în categoria de preţ în care a fost lansat acesta (220-230 dolari) existau alte opţiuni mult mai capabile. De exemplu, Sony Ericsson avea duetul T610/T630 cu ecran cu rezoluţie mai mare, cameră comparabilă şi design mai elegant şi până şi modelele de mijloc de la Motorola şi Siemens de la vremea respectivă îl depăşeau ca şi funcţii.

Nokia a mizat pe aderenţa fanilor la brand şi la design-ul clasic al predecesorului şi şi-a încercat norocul. Din păcate, 6610i era un model mort la lansare, inclusiv raportat la modelele din propriul portofoliu. În ciuda acestei stări de fapt, 6610i s-a bucurat de un oarecare succes ceea ce ne arată că fanii Nokia erau, într-un fel, ca şi fanii Apple de astăzi, de o loialitate puternică.

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.