Microsoft Band este oficial un proiect închis, iar cei cu garanție validă pot opta pentru restituirea banilor

Două smartband-uri și un proiect mort

Mulți nu-și amintesc de Microsoft Band 1 sau 2 sau de suita de aplicații pentru sănătate ce au venit odată cu aceste device-uri. Din păcate acestea au rămas obscure publicului larg din cauza vânzărilor foarte slabe. Microsoft Band 1 a fost lansată în jumatea lui 2015, iar Band 2 pe la începutul lui 2016. Band 1 a fost printre primele accesorii de genul acesta cu GPS integrat. Chiar dacă vânzările au fost din ce în ce mai slabe aceastea au putut fi achiziționate un timp destul de îndelungat.

Din păcate, Microsoft a decis să închidă aplicațiile Microsoft Health Dashboard și toate serviciile ce aparțin de Microsoft Band. Pentru acestea a fost fixată data de 31 mai. Producția benzii s-a oprit pe la finalul lui 2017, dar aplicațiile au continuat să funcționeze și să fie utilizate de posesorii benzilor sportive. Până la 31 mai, utilizatorii își pot face export la toate datele înregistrate în Health Dashboard.

În plus, cei care au cumpărat o bandă Microsoft și au sincronizat datele în Health Dashboard între 1 decembrie 2018 și 1 martie 2019 sunt eligibili pentru o rambursare. Pentru aceasta va trebui să aplicați pentru rambursare după obținerea unui e-mail de la Microsoft dacă doriți să primiți $80 pentru Band 1 sau $175 pentru Band 2. De asemenea, merită menționat că, în cazul în care Microsoft Band pe care îl dețineți este acoperit de garanție, veți primi aceleași sume de rambursare ca cele de mai sus.

Nu am avut ocazia să testez un astfel de dispozitiv. Când a fost lansată prima variantă în 2015, lista de specificații mi-a făcut o impresie bună. Cu toate acestea, Microsoft Band 1 și 2 sunt numai bune de adăugat în colecția proprie și am să caut să vânez una dintre variante pe site-urile de profil.

Sursa: PhoneArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.