Nintendo Switch îşi ia porţia de violenţă cu Doom şi Wolfenstein 2

Acum vom putea juca Doom pe WC.

Nintendo a anunţat astăzi în cadrul evenimentului Nintendo Direct că Doom şi Wolfenstein 2 vor fi disponibile pe Switch. Doom a fost lansat în mai anul trecut şi a fost desemnat jocul anului de către multiple publicaţii, şi va putea fi jucat pe Switch chiar anul acesta în iarnă. Wolfenstein 2 se lasă aşteptat un pic, având o dată de lansare undeva în cursul anului viitor pe Switch şi pe 27 octombrie anul acesta pe PC, PS4 şi Xbox One.

Trailerul prezentat a confirmat prezenţa campaniei single player pentru Doom, în timp ce partea de multiplayer va fi disponibilă pentru download într-un day-one patch. Bethesda a confirmat pentru Polygon, însă, că modulul SnapMap nu va fi disponibil pe această platformă.

Includerea acestor două jocuri cu un grad ridicat de violenţă este o mişcare surprinzătoare pentru Nintendo, cunoscuţi pentru concentrarea acestora pe jocuri family-friendly. Pe de altă parte, este publicitate pozitivă pentru Nintendo Switch şi conferă o speranţă că şi alţi producători vor urma exemplul Bethesda. Acum rămâne doar de văzut cum se va comporta engine-ul idTech-6 pe platforma portabilă.

Sursa: Polygon

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.