Rece ca gheața: ZTE Iceberg Concept

Un concept ce aduce un plus de fashion în lumea smartphone

În vara lui 2017, Essential PH-1, creat de Andy Rubin tăticul Android, a spart gheța și a fost primul smartphone cu ecran decupat în partea superioară. În toamnă, iPhone X a facut același lucru, dar au adus și un plus de utilitate totodată. A fost suficient pentru ca trei sferturi din industrie să înceapă să implementeze astfel de ecrane. Echipa de dezvoltare de la ZTE a decis să vină cu ceva în plus. Aceștia au realizat 2 decupaje în ecranul telefonului. Unul în partea superioară pentru difuzor și senzorii de proximitate și ambient, iar în partea inferioară pentru microfoane și difuzoarele stereo.

Telefonul este îmbrăcat în 2 felii de sticlă ce lasă impresia unui cub de gheață. Simetria design-ului atrage și prin eleganța colțurilor rotunjite din sticlă transparentă. Performanțele vor fi și acestea de top desigur.

Latura creativă a departamentului de design ZTE posibil să fi profitat de o altă iterație elegantă din trecutul industriei mobile: LG GD900 Crystal. Acesta din urmă oferea o întreagă tastatură transparentă. Aceste artificii fashion îmbracă dispozitivele high-tech într-un aspect luxuriant.

Sperăm să îl vedem realizat, nu doar concept și distribuit și la noi în țară pentru a putea pune mana pe el pentru un articol detaliat.

Sursa: Android Authority

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.