Urmează noi telefoane BlackBerry

Androizi securizați pentru business

Recent a ieșit la suprafață faptul că cei de la BlackBerry sunt pregătiți să vină cu un succesor pentru modelul KEYone. Acesta va păstra tastatura qwerty și va aduce o serie de îmbunatățiri și actualizari pentru varful de gamă.

 

Poza de alături este o randare făcută de SlashLeaks și ne oferă o idee despre cum ar putea să arăte BlackBerry Athena.  Se presupune că va adera la moda cu 2 camere foto pe spate și 2 difuzoare stereo amplasate în dreapta și stânga portului USB type C. De asemenea că nu avem nicio bază că acesta va fi aspectul final al dispozitivului.

 

Zvonurile nu se opresc doar la acest model și mai vizeaza înca două telefoane. BlackBerry Ghost si Ghost Pro vor fi două modele full screen edge-to-edge și cu un raport de 18:9. Toate vor include securitate DTEK, încărcare wireless și suport BlackBerry Hub. Așteptăm cu nerăbdare mărirea portofoliului de dispozitive BlackBerry și mai ales un ‘KEYone 2’ ce pastrează vie amintirea unei perioade pline de smartphone-uri cu tastaturi QWERTY.

 

Sursa: CrackBerry

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.