Moto RAZR 2019 apare într-un video concept și arată uimitor

Zvonurile și speranțele legate de un remake al clasicului Motorola RAZR se tot adună în ultima vreme de când a fost descoperită o aplicație pentru patent a Motorola. De această dată avem un videoclip făcut de Waqar Khan care ne arată un concept mai tangibil decât schemele din patent. Putem vedea telefonul deschizându-se și închizându-se de mai multe ori, precum și interfața android și mai ales cum a văzut autorul modul de interacțiune cu ecranul extern. Ar fi, într-adevăr, un telefon uimitor și care ar întoarce multe priviri.

Un detaliu interesant, dar care i-ar putea dezamăgi pe cei care stau pregătiți cu mâna pe buzunar pentru a scoate banii ar fi că tehnologiile curente de display pliabil nu permit plierea completă, la un unghi de 0 grade. Teoretic, în zona balamalei ar trebui să existe un spațiu care să permită ecranului să se curbeze un pic în zona de îndoitură. Asta nu înseamnă că modelul nu ar putea deveni realitate, doar că nu ar fi chiar identic cu minunăția pe care o putem vedea în acest video.

Rămâne de văzut dacă Lenovo/Motorola chiar vor folosi acel patent într-un model comercial și ne vor hrăni foamea de nostalgie cu un remake palpabil la clasicului RAZR sau dacă e doar un patent menit să îi descurajeze pe alții de la a folosi design-ul iconic.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.