Nokia 9 PureView apare în poze oficiale scurse pe Internet

While the Motorola RAZR 2019 is keeping the rumour mill busy with speculations and fan renders, the Nokia 9 PureView is all but certain to make an appearance this year at HMD’s Nokia event at MWC set for February 24th. Its 5-camera system has circulated the Internet for more than a year now and now we’re close to it being a reality, but a few more official press renders along the way are more than welcome. And thanks to 91mobiles.com we have a fresh pare of those.

În timp ce Motorola RAZR 2019 ține Internetul ocupat cu speculații și concepte realizate de fani, Nokia 9 PureView își va face sigur apariția anul acesta la evenimentul HMD din cadrul MWC ce va avea loc pe 24 februarie. Sistemul său de 5 camere este zvonit si circulat de mai bine de un an de zile, iar acum ne apropiem de momentul în care acesta va deveni realitate, dar noi imagini oficiale nu strică niciodată și sunt mai mult decât binevenite. Iar acum, mulțumită 91mobiles.com avem o pereche nouă.

We can see the new device in all its glory sporting wider top and bottom bezels, a Nokia logo with a selfie camera next to it in the top right and sensors opposite to that. The display seems to be a flat one, fit for those like myself who aren’t big fans of curved screens. What is interesting is that the fingerprint sensor seems to be an under-display deal, a first for HMD. Speaking of the screen, it will be a 5.99″ unit with an 18:9 aspect ratio and 2K resolution.

Putem vedea noul telefon cu branding Nokia în toată splendoarea lui cu margini mai mari în părțile superioară și inferioară a display-ului rezistând trendului de minimizare a acestora. Sigla Nokia este în partea din dreapta sus împreună cu camera frontală, în timp ce în stânga sus avem sistemul de senzori. Ecranul pare să fie unul plat, perfect pentru cei ca mine care nu sunt fani ai ecranelor curbate. Ce este interesant este senzorul de amprente amplasat sub display, o premieră pentru HMD. Și dacă tot suntem la capitolul ecran, acesta se pare că va avea o diagonală de 5.99″ cu proporții 18:9 și rezoluție 2K.

On the back we see the already classic 5-camera array together with a flash and an autofocus module and the Zeiss branding between all of these. While the display is flat, the back is curved towards the edges for easier grip. The right side will feature the power and volume keys.

Pe spate vedem sistemul de 5 camere care deja a devenit un clasic al zvonisticii online. Acestea sunt însoțite de un LED de iluminare și un modul de autofocus. Branding-ul Zeiss își face apariția în mijlocul acestora. Configurația exactă a camerelor nu este cunoscută, dar se speculează că vom avea un senzor wide-angle, unul tele-photo, unul monocrom și un senzor de adâncime pe lângă cel principal. Sticla de pe spate este curbată către margini pentru a ușura manevrarea. Partea dreaptă va avea o tastă de pornire și taste de volum.

Pe lângă toate aceste caracteristici fizice pe care le vedem în poze, mai știm că telefonul va avea un conector USB Tip C și o mufă jack 3.5mm. Procesorul, din păcate, va fi cel de anul trecut, Snapdragon 845 complementat de 6GB de RAM și 128GB de stocare. O variantă superioară compatibilă 5G este de asemenea zvonită care va avea probabil un Snapdragon 855.

Sursa: 91Mobile

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.