Lenovo Legion Phone experienţă complet orizontală

Un telefon care insista sa fie întors

Primul telefon de jocuri Lenovo sub marca Legion a făcut obiectul unei campanii lungi de prezentare, dar încă nu a aparut o dată de lansare sau o foaie de specificații corespunzătoare dintr-o sursă oficială.

Profilul companiei de pe reţeaua Weibo a postat un alt video scurt de prezentare, subliniind că smartphone-ul este destinat să funcționeze în orientare orizontală. Acest lucru a fost deja sugerat de zvonurile anterioare ce au dezvăluit că Legion Phone va avea o cameră pop-up selfie pe partea laterală și principalele obiective în centrul panoului din spate.

Structura interfeței cu utilizatorul a Legion Phone va avea optimizare suplimentară pentru modul orizontal, cu meniul Setări și sub-meniuri de deschidere pe ambele părți ale ecranului pentru a putea fi accesibile cu uşurinţă. În acest fel puteți „maximiza zona de vizualizare“ și ar putea fi, de asemenea, Legion Phone fără camere sau crestături în ecranul telefonului.

Știm deja că telefonul Legion va avea încărcare 90W, accesorii pentru gamepad și va sosi cu tehnologie de răcire cu lichid care se vrea o inovaţie în lumea smartphone-urilor. Producătorul susține, de asemenea, că telefonul va fi primul care va depăși pragul 600,000 de puncte pe AnTuTu, ceva ce telefoanele moderne dotate cu Snapdragon 865 se luptă încă pentru un astfel de scor, precum Mi 10 Pro ce poate ajunge la 593,769 de puncte.

 

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.