Huawei pregăteşte P30 Pro New Edition

O ediţie pentru europeni

Huawei Germania a lansat recent un promo pe site-ul său pentru gama P30, unde o achiziție a unui smartphone va aduce cumpărătorului în plus un Huawei MediaPad T3 10 gratuit și o carcasă de protecţie pentru tabletă. Telefoanele eligibile pentru campanie sunt Huawei P30 Lite, Huawei P30 Lite New Edition, Huawei P30, Huawei P30 Pro și Huawei P30 Pro New Edition. Da, ultimul este un telefon complet nou care urmează să fie anunțat.

Numele de Huawei P30 Pro New Edition apare de mai multe ori în termenii și condițiile promoției realizate de Huawei, Vodafone și Otelo. Telefonul este în mod clar diferit de P30 Pro, iar punerea celor două cu numele extins „New Edition” în ambele capete ale listei de telefoane eligibile nu putea fi o greșeală, în cazul în care cineva a crede asta. Dacă Huawei lansează într-adevăr o ediție nouă P30 Pro, ne așteptăm la un spin-off similar cu Huawei P30 Lite și Huawei P30 Lite New Edition, poate mai mult ca un facelift cu mai mult RAM și mai mult spațiu de stocare, celelalte specificații rămânând aceleași, inclusiv disponibilitatea serviciilor Google.

Pagina promoțională spune în prezent că noul telefon poate fi pre-comandat începând cu luna mai. Având în vedere că Huawei a anunțat inițial P30 Pro cu până la 8GB RAM și 512 GB memorie de stocare, acest nou telefon ar putea fi primul din familia P cu 12GB RAM şi 1 TB stocare internă.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.