Noi carcase de la Caviar pentru iPhone 12, Pro și Max inspirate de Apple I

Carcase de lux cu tematici variate

Producătorul de carcase Caviar revine cu o noua serie pentru modelul iPhone 12,  personalizate de aceasta data cu tematica Apple I. Acestea se bazează pe iPhone 12 și Pro Max și sunt în prezent la pre-comandă. Nu există date despre posibila expediere către clienți, dar ne imaginăm că va trebui să așteptați un pic mai mult pentru modelul Pro Max decât Pro, deoarece Apple a decalat disponibilitatea celor două versiunile în acest an.

Apple I, primul computer al gigantului global și inovator în industria digitală, construit de Steve Jobs și Steve Wozniak, i-a inspirat pe designerii Caviar să creeze o carcasă unică Caviar iPhone 12 PRO Apple 1.

Elementul cel mai atractiv este păstrarea unei părți din schema de circuit a plăcii de bază al primului PC din lume. Acesta este încorporat într-o carcasă din lemn cu un ecran titaniuim lucios, care seamănă cu designul original al lui Apple 1. Astfel deții o parte dintr-un gadget istoric. Caviar iPhone 12 Pro Classic va deveni un accesoriu unic pentru toți fanii Apple și admiratorii de rarități.

Această carcasă este o ediție limitată disponibilă în doar 9 exemplare la un preț de 9 990$ pentru varianta 12 Pro și 10 530$ 12 Pro Max.

Pentru cine nu prinde prima variantă exista și iPhone 12 PRO Apple 1 Light disponibilă într-un numar de 49 de bucăți. Designul laconic al telefonului include în acest caz lemn natural și cuvântul Apple, care a fost gravat pe carcasa originală din lemn a invenției legendare a lui Jobs și Wozniak. Elementul cheie a acestei versiuni personalizate este o particică a circuitelor originale ale primului computer personal din lume Apple. Prețurile sunt la fel de interesante și anume 4 990$ pentru 12 Pro și 5 530$ pentru Pro Max.

Pentru ambele modele prețurile sunt pentru varianta de 128 GB, iar pentru variantele de de 256 și 512 GB prețurile sunt și mai amețitoare.

 

Sursa: Caviar

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.