Bungie scoate din Destiny 2 o armură cu însemne neo-naziste

Destiny 2 a apărut de mai puţin de două săptămâni cu un storyline şi o experienţă online mult îmbunătăţite, iar unul dintre aspectele cele mai distractive ale gameplay-ului este descoperirea şi echiparea de armură şi arme noi pentru Gardianul jucătorului. Pe Twitter, Bungie a declarat că a descoperit un set de mănuşi care etalează un simbol controversat. Echipa a promis că acesta va fi îndepărtat şi că includerea sa nu a fost intenţionată.

Într-un al doilea tweet, aceştia şi-au cerut scuze declarând că astfel de simboluri care incită la ură nu reprezintă valorile lor şi că echipa va lucra cât se poate de eficient în îndepărtarea lor sub orice formă.

Deşi Bungie nu a indicat exact la ce piesă de armură se referă, un utililzator de pe Reddit susţine că ar intui despre care este vorba. Conform subreddit-ului Destiny 2, ar fi mănuşile Road Complex AA1 care au pe braţ un simbol care seamănă cu steagul naţiunii imaginare Kekistan, asociat cu mişcările alt-right. Steagul Kekistan în sine pare să aibă multe în comun cu steagul nazist al Germaniei din timpul celui de-al doilea război mondial.

Sursa: Twitter

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.