Samsung va aduce Infinity Display în clasa de mijloc cu noua serie A (2018)

Se apropie sfârşitul anului şi asta înseamnă că este momentul pentru o nouă generaţie a seriei A (2018) de la Samsung. Astăzi avem ocazia să vedem modelul A5 (2018) în carcasă cu patru variante de culoare.

Aceste poze confirmă zvonurile conform cărora noua serie A (2018) va avea Infinity Display, principalul element de design al seriilor S şi Note de anul acesta. Cu această ocazie, senzorul de amprentă se mută pe spate. Spre deosebire de fraţii mai mari, însă, aici acesta este plasat într-o poziţie mult mai naturală sub cameră. Este totuşi destul de aproape ceea ce înseamnă că este în continuare posibilă atingerea şi murdărirea geamului de protecţie.

Butonul Bixby apare şi el pe modelele noi, încă o funcţie care urmează să ajungă în gama de mijloc. Noua serie va fi cel mai probabil lansată în ianuarie şi vor avea cel mai probabil procesoare Exynos 7885 sau Snapdragon 660 cuplate cu 4 sau 6GB de RAM. Este o şansă mare, din păcate, ca modelele noi să se lanseze cu Android 7.1.1 Nougat în loc de Oreo

Sursa: SamMobile

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.