Un nou produs de la Fitbit în zona wearables: Versa

Un nou wearable ce duce mai departe moștenirea Pebble

După lansarea recentă de anul trecut a lui Ionic, ce implementa un design foarte robust și oarecum industrial, Fitbit a decis să vină cu un nou produs mult mai apropiat de gusturile utilizatorilor de rând. Astfel Versa împrumuta aproape toate funcționalitățile lui Ionic, inclusiv sistemul de operare Fitbit OS 2.0, care este foarte personalizabil, dar fară a avea un GPS integrat de această dată. Design-ul selectat la Versa este unul cu ecran patrat, colțuri rotunjite și cu butoane fizice pe laterale, amintindu-ne de ultimul model Pebble (Fitbit a achiziționat Pebble cu ceva vreme in urmă).

 

 

Fitbit Versa promite o încărcare completă în doar două ore și o autonomie de până la 4 zile. Mai vine echipat cu un senzor de monitorizare a pulsului cardiac, posibilitatea de a fi scufundat până la o adâncime de 50m, un ecran dimensionat la 1,34″ și protecție Gorilla Glass 3.

Disponibilitatea acestuia începe odată cu luna Aprilie și la un preț de 200 euro, iar accesoriile precum brățările din diverse materiale și culori au prețuri cuprinse între 30 și 100 euro.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.