Brandul Palm se va întoarce

Revenirea unui brand ce a contribuit masiv la dezvoltarea smartphone-ului

În urmă cu 3 ani, după preluarea brand-ului Alcatel, compania chineza TCL, achiziționează drepturile de folosire pentru numele Palm. Printre colecționari, împătimiți și pasionații de tehnologii vechi, Palm este similar cu primele iterații din lumea smartphone-urilor,  chiar daca erau PDA-uri și majoritatea nu puteau efectua apeluri telefonice. Ultimele zile au relevat faptul că TCL se pregatesc alături de Verizon de relansarea brand-ului Palm, pe un smartphone dotat cu sistemul Android.

Palm a avut la un moment dat cel mai avansat sistem de operare mobil, WebOS, care a încântat foarte mult publicul de peste ocean, dar care a sfârșit în mâinile celor de la HP, pe care l-au gestionat către LG. Un sistem de operare care a venit mult prea devreme. În ultimii 3 ani, TCL a fost concentrat pe lansări cu dispozitive Alcatel și BlackBerry (cu sistem de operare Android), licență cumparată după Palm.

Ne bucurăm de faptul că  un brand cândva atât de drag industriei se va întoarce printre noi și să sperăm că va prinde din nou la publicul larg prin tehnologii noi și îndrăznețe. Totodată ne mai dorim și un alt sistem de operare care să ne mai distragă de la monotonia creată de iOS si Android. Eu abia aștept să vad perspectivele celor de la TCL. Voi ce ziceți?

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.