Razer Phone 2 dedicat jocurilor

Îmbunătățiri pe baza criticilor din trecut

Razer Phone 2 vine pentru a duce mai departe segmentul pe care l-a deschis. După primul Razer Phone de anul trecut, cam toți producătorii au început să lanseze telefoane dedicate segmentului de Gaming. Noul produs Razer arată aproape identic cu cel anterior, dar vine cu foarte multe îmbunătățiri pe interior. Panoul de 5.7” IGZO LCD cu rezoluție QHD este acuma mult mai luminos.  Acesta se apropie de valoarea de 580 niți și poate afișa un negru mai intens, conform declarațiilor oficiale. Rata de reîmprospătare a ecranului este de 120Hz pentru  a elimina întreruperile vizuale de orice fel. Suportă HDR și DCI-P3 pentru o gamă largă de culori atăt în jocuri cât și în videouri.

Rezistența este numărată de bateria de 4,000mAh. Partea bună constă în QuickCharge 4.0+ și încărcare rapidă wireless Qi până la 15W. Această baterie este consumată de noul chipset Snapdragon 845. Unul din scopurile versiunii 2 a fost eliminarea presiunii termice din interior printr-o camera cu vapori. Rămâne de văzut în practică cât de mult se încinge telefonul cu jocuri. Datorită posibilității de încărcare wireless spatele este acoperit în sticlă, iar corpul este prelucrat în aluminiu.

Memoria disponibilă pentru RAM este de 8 GB, memoria internă este de 64 GB tip UFS și mai este un slot de carduri disponibil, dar nu așa rapid precum UFS. Dispozitivul este acuma certificat și IP67 ceea ce înseamnă 1 metru adâncime și 30 de minute sub apă.

Camera duală de pe spate este cumpărată de la Sony, mai performantă cu Dual Pixel AF, f/1.75 și 12 MP rezoluție. Camera secundară de pe spate are tot 12 MP, dar f/2.6. Captura video se realizează la 2160p și 60fps și mod slow-motion la 1080p cu 120fps. Sub camera principală se regăsește logoul care poate lumina în spectru RGB. Camera foto pentru selfie este neschimbată, rămânând la 8MP cu captură video la 1080p și 60fps.

Razer Phone 2 are parte de cel mai puternic sistem stereo pe partea frontală a smartphone-ului. Sonorizara este certificată de Dolby Atmos și fiecare boxă are un amplificator dedicat. Sistemul de operare este Android 8.1 Oreo aproape stock, cu foarte mici adaosuri. Razer promit un update la Android 9 în viitorul apropiat, iar prețul începe pentru precomandă de la $800/€850/£780. O aplicație companion ce poate să controleze frecvența procesorului, rata cadrelor și alte optimizări de rezoluție va fi lansată în curănd.

 

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.