Nokia 106 Dual SIM și culori noi pentru Nokia 230

Simplu, rezistent, compact și dual SIM

O mică reîmprospătare în gama Nokia. Modelele 106 si 230 primesc mici modificări. Nokia 106 are începând de acum și suport dual SIM prin adaugarea unui slot suplimentar. Revizuirea mai adaugă un surplus de memorie, astfel 106 poate stoca de la 500 de contacte, varianta precedentă, până la 2000 și 500 de mesaje text. Chiar și memoria RAM a fost lărgită până la 4 MB (mega). O cantitate primitivă în comparație cu telefoanele de top actuale. Nu există camera foto-video, nu există memorie suficientă pentru a stoca poze. Display-ul  a rămas cu rezoluția de 120 x 160px și diagonală de 1,8 inchi. Bucuria este că pe un astfel  de ecran se poate juca  Snake Xenzia foarte bine.

Nokia 106 beneficiază de o carcasă din policarbonat, iar vopseaua este amestecată cu materialul, astfel încât zgârieturile care se produc de-a lungul timpului să fie mai puțin vizibile pe suprafață acestuia. Micul telefon este disponibil doar în culoarea Dark Grey. Un punct forte de laudat este reprezentat de bateria de 800 mAh care poate sa susțină 15 ore de convorbire, lucru imposibil pentru actualele smartphone-uri.

Nokia 230 nu este chiar nou, ci noutatea poate consta în faptul că compania lansează două noi culori Light Gray și Dark Blue. Atât spatele din aluminiu, cât și partea din plastic sunt pictate pentru a păstra un aspect cât mai elegant.

 

Deși sunt recent lansate și destul de moderne, cu siguranță își vor face loc în cateva colecții chiar și așa, datorită aerului nostalgic pe care îl au.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.