Un smartwatch dedicat muzicienilor

La îndemâna compozitorilor profesioniști

În cadrul CES2019, care se desfășoară în Las Vegas aceste zile, s-a lansat și un smartwatch mai special și anume Soundbranner Core. Acesta vine echipat cu foarte multe opțiuni utile muzicienilor. Ceasul are, de asemenea, un tuner, o necesitate pentru chitaristi, basisti sau violoniști. Acesta se desprinde foarte ușor de cureaua de la mână si se prinde cu ajutorul unui accesoriu magnet din pachet de instrumentul ce trebuie acordat. Potrivit lui Soundbrenner, tunerul va oferi o precizie foarte înaltă și este mai bună decât aplicațiile nesigure de pe smartphone. Soundbrenner Core dispune de un metronom care nu numai că utilizează o lumină pulsantă pentru a marca ritmul, ci și vibrează la încheietura unui muzician.  Iar un contor construit în decibeli integrat în Core va avertiza utilizatorii atunci când sunetul trebuie să fie oprit.

Carcasa vine în două alternative, din policarbonat la un preț mai accesibil și din metal însoțit de curea din piele pentru cei ce doresc un ceas mai elegant la mână. Deoarece Soundbrenner Core este, de asemenea, un smartwatch, puteți primi notificări de pe telefon. Aparatul este rezistent la stropiri cu apă cu un grad de protecție IP66 și bateria va dura trei zile între încărcări. Există o garanție de un an pe care producătorul o promite.

 

Ceasul este deja disponibil la precomandă pe Indiegogo și puteți salva astfel 50$ reducând prețul la 179$, reducerea fiind de 21%. Versiune din oțel a Soundbrenner Core are un preț de 249 de dolari, avantaj 80$ pentru reducerea de 24% din 329$, prețul la care va fi vândut după terminarea campaniei Indiegogo. Ambele modele se așteaptă să fie livrate în martie. Mai jos am atașat videoul de prezentare al Soundbranner pentru strângerea de fonduri astfel încât să înceapă producția ceasului în masă. Spor la compus muzică!

Sursa: PhoneArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.