iPhone SE refurbished pe site-ul Apple la vânzare

iPhone SE o ediție mai "specială"

Pe site-ul Apple au apărut stocuri cu iPhone SE refurbished. Apple vrea să elimine cât mai repede stocul de telefoane renovate care sunt certificate, au garanție și oferă prețuri scăzute. Unele modele sunt vândute cu cartelă SIM gratuită, pe care unii operatori o taxează sau pot fi achiziționate fără SIM și deblocate de rețea.

iPhone SE cu memoria de 32GB se vinde cu 249$, iar varianta cu 128GB se vinde cu 299$. Pentru toate nivelele de echipare sunt disponibile toate variantele de culori pentru carcase. Unele dintre telefoane pot veni cu cartelă SIM de la T-Mobile, Verizon, TracFone sau AT&T. Practic iPhone SE a fost o relansare pentru iPhone 5S ce a avut parte de câteva componente hardware actualizate, precum camera foto care provenea de la modelul superior iPhone 6S și actualizări software în pas cu ultimele produse Apple.

Este un business important pentru Apple să vândă telefoane sau laptop-uri care nu sunt la primul proprietar. Acestea sunt verificate tehnic pentru a îndeplini anumite standarde de calitate și apoi sunt repuse în vânzare cu reduceri de preț semnificative. Acestea sunt ideale pentru cei care își doresc un produs cu certificare Apple pentru care să nu trebuiască să plătească o sumă foarte mare de bani.

 

 

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.