Ultima actualizare pentru Google Pixel în Decembrie

Prima generatie de Google Pixel a ajuns la capatul suportului de actualizari

Prima generație de Google Pixel și Pixel XL nu a primit pachet de actualizare pe luna noiembrie. Acest lucru a făcut ca utilizatorii de Pixel să înțeleagă că acestea au ajuns la finalul duratei de viață de actualizări OTA (over-the-air) promise de Google.

Cu toate acestea, Google a confirmat prin intermediul publicației The Verge că Pixel și Pixel XL vor primi o actualizare finală de software în decembrie. Google explică faptul că prima generatie de Pixel nu va primi o actualizare pentru noiembrie și că actualizarea de luna viitoare „încapsulează o varietate de actualizări” combinate atât din ce ar fi trebuit să fie destinat lunii noiembrie cât și din viitoarele patch-uri aferente lunii decembrie.

Majoritatea proprietarilor de Google Pixel au fost surprinși să vadă actualizarea la versiunea de Android 10, deoarece Google promite doar două actualizări majore de sistem de operare și trei ani de patch-uri.

Pe măsură ce Pixelul ajunge la capătul ciclului său de viață susținut oficial, ne întrebăm la ce varianta sau generație de dispozitiv am putea să facem trecerea. Ești un proprietar de Google Pixel sau încă deții un Nexus? Care crezi că a fost cel mai bun produs dintre smartphone-urile realizate de Google până în prezent?

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.