iPhone Special Edition 2 sau iPhone 9?

Un clasic de lunga durata precum iPhone SE

Ultima dată când Apple a lansat un iPhone cu un buton pentru ecranul principal a fost în septembrie 2017 – iPhone 8. De atunci, compania a adoptat noul design cu ecran full si cu crestături largi pentru camera frontala. Chiar daca au fost destui cei care au urat sau inca urasc acest tip de design, butonul pentru intoarcerea la ecranul principal ar putea cunoaste o întoarcere în 2020 prin iPhone SE 2 sau mai bine spus iPhone 9.

Denumirea de iPhone 9 ar fi ceva mai plauzibila in contidiile in care Apple a decis sa sara peste aceasta numerotare cu ocazia aniversarii si lansarii lui iPhone X. Conform zvonurilor acesta ar urma totusi reteta binecunoscutului iPhone SE dupa care multi fani tanjesc. Cu toate acestea, exista unele rapoarte contradictorii, cu privire la dotarile cu care acest model Apple va veni. Posibil sa sara peste Touch ID în favoarea optiunii de Face ID și un ecran mai mare. Inca se ridica multe intrebari daca butonul va fi sau nu pastrat in aceste conditii.

Acum, cele mai recente informații vin de la binecunoscutul cont de Twitter al lui Evan Blass, cel care ne aduce cele mai multe scurgeri de informatii cu privire la lansarile Apple și care sugerează că iPhone 9 va pastra suportul pentru butonul ce duce la ecranul principal și ca va fi lansat oficial în primăvara anului 2020.

Unele zvonuri de la inceputul anului a relevat faptul ca designul viitoului iPhone 9 este practic cel de pe modelul din 2017, iPhone 8, cu  îmbunătățiri marunte. Sperăm că vom afla mai multe despre iPhone 9 in viitorul apropiat, sau cum o decide Apple să-l numesca, în următoarele săptămâni.

Sursa: AndroidAuthority

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.