Samsung pregăteşte Galaxy Fold 2

Urmează varianta facelift îmbunatăţită

Un început greoi pentru Samsung Galaxy Fold, dar uşor uşor se apropie şi generaţia numarul 2. Ceea ce urmează să vedeți sunt randări bazate pe zvonuri, așa că nu vă așteptați ca acestea să vă ofere informații noi. În schimb, acestea sunt menite să servească drept ajutoare vizuale și să vă ofere o idee despre cum ar putea arăta viitorul telefon pliabil la a doua generație.

Imaginile dezvăluie un design familiar, dar îmbunătățit, cu ecran secundar mai mare, crestat pe jumate cu un modul de cameră împrumutat din generația actuală Galaxy S20 și un design al camerei în ecranul perforat care înlocuiește decupajul de pe actualul Galaxy Fold. Mai important, ne putem imagina un design pliabil cu un spaţiu practic inexistent atunci când telefonul este închis, lucru pentru care mulţi s-au plâns, iar acesta ar fi realizabil pentru viitoarea iteraţie având în vedere că balamaua de pe Galaxy Z Flip îndeplineste aproximativ această dorinţă.

Cine are în posesie Samsung Galaxy Fold şi care sunt experienţele de pâna acuma cu acest smart-phone-tablet? Avem un articol cu experienţele din redacţia noastră aici.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.