Astro Slide 5G Transformer

The most powerful Smartphone 5G and Pocket Computer hybrid

Într-o lume în care tastaturile hardware pentru smartphone sunt aproape dispărute, un grup de entuziaști au decis să încerce să scuture puțin piața cu Astro Slide 5G Transformer. Acesta este un telefon 5G care are o tastatură QWERTY fizica, la fel ca iubitul Nokia E7 de acum 10 ani.

Design-ul acestui dispozitiv compact, pentru tastatura Qwerty full-size pe care o înglobează este unul care atrage toate privirile si contrazice complet tendinţa pieţei.

Gadgetul prezinta o singură cameră de 48MP, cu o diagonala a ecranului de 6.53″ si rezoluție necunoscută încă, încărcare fără fir, NFC + și o baterie de 4,000 mAh. Tastatura este iluminată din spate, iar creatorii Planet Computers au pus și două porturi USB-C, o mufă audio de 3,5 mm și difuzoare stereo. Are Android 10 și o opțiune multi-boot, care suportă Linux in varianta desktop şi alte distributii de Linux mobile. Deci poate fi folosit si ca un laptop la nevoie.

În mod evident, acest telefon este destinat clienților care îl doresc pentru noutate și nu pentru performanța puternică. Cu 6 GB RAM și stocare 128 GB, vă poate ajuta să treceți prin sarcinile zilnice de scriere a e-mailurilor, mai ales în aceste vremuri grele când suntem limitați la casele noastre.

Proiectul este înca sub strangerea de fonduri de pe INDIEGOGO pentru a obtine finantarea necesara inceperii productiei. Dacă faceți o plata pentru sustinerea proiectului Astro Slide 5G Transformer, veți obține o reducere de 40% Early Bird de la 820 € prețul de vânzare și obțineţi un telefon pentru “doar” 490 €.

Un lucru de reținut este că dezvoltarea smartphone-urilor este o sarcină foarte grea și necesită o mulțime de investiții. Compania britanica din spatele proiectului, Planet Computers nu se afla la prima realizare de acest gen, având experienţă în trecut cu alte 2 smartphone-uri Cosmo Comunicator şi Gemini PDA, ambele inspirate de Nokia Communicator si legendarele PDA-uri Psion ce rulau niste forme primitive de Symbian OS.  Desigur că fiind vorba de o platformă de crowdfunding, dacă compania nu are destui susținători mai substanțiali, dispozitivul va avea intarzieri in dezvoltare si livrare. Dar se pot tine sub observatie toate acestea pe INDIEGOGO daca achizitionati un Astro 5G sau sponsorizati campania.

Mai multe detalii si imagini interesante în videoclipul de prezentare de mai jos. Vizionare placută şi vă aşteptam cu comentarii in sectiunea de sub articol sau pe paginile de Facebook sau Twitter!

Sursa: INDIEGOGO

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.