LG va înlocui seria G cu Chocolate

Una dintre cele mai apreciate linii de design Chocolate

Un raport din Coreea de Sud susține că modelul LG G9 va fi repozitionat pe segmentul de mijloc, iar posibile informații suplimentare ce au aparut recent pot sustine si motivarea acestui actiuni. Se pare că ar fi vorba despre o reformare de branding condusă de vicepreşedintele Yeon-Mo Lee al LG Electronics.

Scopul final este acela de a aduce înapoi marca LG Chocolate, care a fost populară înainte ca smartphone-urile să domine întraga piaţă. A fost o serie concentrată pe design-ul dispozitivelor vândute, care a avut unele intrări memorabile, cum ar fi LG BL40 New Chocolate și ecranul cu raport de 21:9, un raport complet nou şi unic în 2009. Astăzi nu mai sunt chiar o raritate, Sony având multe astfel de modele la vânzare şi apreciate pentru senzaţia cinematica a smartphone-urilor.

Raportul susține că LG G9 nu va fi un telefon de ignorat. Compania a depus mult efort în dezvoltarea acestuia, făcându-l „foarte diferit” de telefoanele 5G pe care concurenții le-au introdus până acum pe piaţă. Întotdeauna acest producător a încercat să fie diferit şi să iasă din tipare.

LG va oferi câteva caracteristici din seria V precum un ecran mai mare (6.7-6.9″) și suport pentru accesoriul Dual Screen. Alte specificații așteptate includ o cameră de 48MP, o baterie 4,000mAh și un preț în jurul valorii de 900,000 KRW (705$ / 661€). Iar chipset-ul Snapdragon 765G are un modem 5G integrat, desigur. Tehnologia 5G va fi foarte importantă pentru companie, deoarece încearcă să introducă astfel prin G9, telefoane 5G accesibile în masă și poate chiar în oferta operatorilor de telefonie mobilă.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.