Microsoft Surface Duo

Un smartphone dual-screen cu Android

Microsoft Surface Duo a fost anunțat pentru prima dată anul trecut la evenimentul Microsoft Surface, ultimul eveniment important din 2019 și este viziunea Microsoft asupra a ceea ce un smartphone ar trebui să poată face cu forma pliabilă dublă dar cu balamale, nu ecran flexibil. Acesta viziune a fost influenţată de telefoane precum Sony Tablet P şi ZTE Axom M sau accesorii cunoscute de la LG precum Dual Screen şi Asus cu ROG Twin Dock.

Panos Panay, Chief Product Officer al Microsoft, a postat prima imagine fotografiată cu Surface Duo pe Instagram. Dacă vă amintiți videoclipul produsului Surface Duo, acesta nu are camere pe exterior, deci credem că ne uităm la o imagine fotografiată cu camera internă / selfie. Acesta poate fi vizionată aici.

Având în vedere circumstanțele este greu de revizuit calitatea imaginii. Fotografia cu siguranță nu arată rău, cu culori decente și o gamă dinamică, dar calitatea finală va fi dezbatută atunci când vor aparea mai multe mostre reprezentative. La eveniment, Microsoft a promis o „cameră de clasă mondială”, cu calitate net superioară.

Microsoft încă intenționează să lanseze Surface Duo la începutul sezonului de cumpărături de vacanță 2020. Acest lucru contrazice însă un raport din februarie care sugerează că Microsoft poate aduce dispozitivul pe piață înainte de termen, dar cu hardware-ul din 2019, ceea ce nu ar fi neapărat un avantaj pentru un dispozitiv de debut.

Surface Duo este un dispozitiv dual-display cu două afișaje 5.6-inch și suport pentru Surface Pen, concurentul direct pentru Apple Pencil. Dispozitivul va rula o versiune de Android personalizată profund de Microsoft, dar majoritatea componentelor hardware urmează să fie confirmate.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.