LG Wing – revenirea unui concept îndrăzneţ

Un ecran în plus, productivitate crescută

LG este printre singurele companii care mai are curajul sa experimenteze funcţionalităţi şi design complet diferite de ce vedem în mod frecvent pe telefoanele actuale. Conform presei din Coreea de Sud, LG ar lucrează la un prototip de telefon cu două ecrane, supranumit Wing. Nu este vorba de ceva similar cu carcasa Dual Screen, ci de 2 ecrane suprapuse. Ideea principala a ecranelelor suprapuse este ca cel de deasupra sa aibe capacitatea de a se roti, iar cel de sub sa searvească pentru diverse activităţi drep ecran secundar.

Utilitatea unui astfel de telefon nu este de ignorat. Întotdeauna un ecran în plus este util, fie că e vorba de afişat comentarii sau secțiuni de chat, video-conferinţe în timp de ne jucam sau editam documente pe ecranul principal, pentru folosirea unei tastaturi fără să ne ia din spaţiul conţinutului principal sau orice altceva ce ţine de productivitate. Asta ar putea prinde bine pentru LG pe o piață unde fiecare telefon arată cam la fel și diferă prin mici variații ale skin-ului pus peste Android.

LG nu e la prima realizare de acest gen. În trecutul îndepărtat, compania ne-a răsfăţat cu telefoane precum U960, KU950, U900 şi V9000, toate cu ecrane rotative.

Ce parere aveţi despre acest design? Cum vi s-au parut modelele enumerate mai sus la vremea lor? Vă aştemptăm în sectiunea de comentarii de mai jos sau pe una din paginile de social networking Nostalgitech.

Sursa: ZonaIT

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.