Amazfit X smartband cu ecran curbat

Un smartband elegant de la Xiaomi

În decembrie, compania deținută de Xiaomi, Amazfit, a anunțat că dezvoltă o bandă inteligentă cu un afișaj OLED curbat numit Amazfit X, dar nu a dat informaţii în ceea ce privește specificațiile acesteia.

Acum avem toate specificațiile pe măsură ce portabilul a devenit disponibil pentru precomanda prin Indiegogo. Prețul său cerut pentru susținătorii timpurii de pe platforma este de 149 $, dar compania spune că va costa 329 $ când va fi lansat în august 2020. Culorile disponibile sunt Eclipse Black și New Moon Gold.

Amazfit X are un ecran AMOLED curbat 2.07 inch cu o rezoluție de 206 x 640 px și luminozitate maximă de 400 nits. Amazfit este foarte mândru de designul său, deoarece nu numai afișajul este curbat, ci totul până la baterie. Compania a folosit un proces care include încălzirea afișajului și a plăcii de bază până la 700 ° C și, de asemenea, un proces de îndoire în 6 pași pentru a obține o curbură de 92 °. Pentru navigare, Amazfit a scăpat de toate butoanele hardware și a integrat un buton sensibil la presiune pe lateral.

Noul și îmbunătățitul tracker al inimii asigură o urmărire precisă a batailor cardiace 24 de ore, în timp ce senzorul infraroșu măsoară nivelul de oxigen din sânge. Cu o combinație a tuturor senzorilor, banda poate măsura, de asemenea, nivelul de stres și calitatea somnului. Suportul GPS și GLONASS este de asemenea disponibil, ceea ce este o funcţionalitate destul de rară în segmentul de banzi inteligente.

Cea mai bună parte este că bateria de 205 mAh va dura până la 7 zile cu o singură încărcare. Și, bineînțeles, puteți fi siguri că dispozitivul este rezistent la apă până la 50 de metri adâncime. Atunci când este asociată cu o aplicație de pe telefonul smartphone, banda vă poate oferi o tona de informații cu privire la antrenamente și vă oferă 9 moduri diferite de antrenament.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.