HTC doreşte sa revină pe piaţa telefoanelor inteligente cu Desire 20 Pro

HTC ar trebui să revină in forţă

HTC nu a dispărut complet de pe fața Pământului, contul de Twitter @evleaks a împărtășit recent o schemă a designului pentru un presupus model HTC Desire 20 Pro și a numelui său de cod, „Bayamo”. Când va fi prezentat oficial, acesta va deveni primul telefon HTC cu o camera foto selfie în display perforat. Un lucru destul de comun la alti producători acuma.

Acestea fiind spuse, telefonul nu dă în alte tendințe moderne și își păstrează afișajul plat. Și dacă această schemă este corectă, ramele vor fi plăcut subțiri, chiar mai impresionant este faptul că ramele laterale și de sus / jos aduc o schimbare de imagine pentru seria Desire.

Camera quad de pe spate ne amintește de telefoanele Reno3 de la Oppo, care e organizată ca o insulă cu două nivele, cu un bliț dublu LED în lateral. Cel mai mic obiectiv din partea de jos este cel mai probabil un senzor de adâncime, în timp ce funcțiile celorlalte trei se pot specula. Observați cititorul de amprente montat în spate, acesta este un dispozitiv pentru clasa de mijloc și păstrează lucrurile de bază, un senzor sub display fiind pastrat pentru un model mai premium. Inclusiv chipset-ul este usor de speculat, un rezultat Geekbench indică un Snapdragon 660 (sau 665), care a fost conectat la 6GB de memorie RAM și rulează un sistem de operare Android 10.

Nu este văzut pe scheme, dar scurgerea de informatii de pe @evleaks susține că HTC Desire 20 Pro va avea o mufă pentru căști 3.5 mm. Nu suntem siguri cum se aliniază toate acestea cu planurile noului CEO de a viza piețele în curs de dezvoltare, dar ne-ar plăcea să vedem un nou model HTC.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.