Nokia 215 4G și Nokia 225 4G sunt disponibile la nivel global

Chiar și telefoanele simple trec pe 4G

Nokia 215 și Nokia 225 cu suport 4G au fost anunțate în China la începutul acestei luni și HMD Global a anunțat acum intențiile sale de a extinde disponibilitatea lor în restul piețelor. În prima linie este India cu vânzările programate să înceapă din acest weekend.

Ambele telefoane, după cum se observă și în denumire, acceptă conectivitatea 4G și funcționează în rețelele tip VoLTE. Există, de asemenea, radio FM, o baterie foarte durabilă și accesibilitate prin prețul țintit. Printre opțiuni mai regăsim clasicele tastaturi T9, lanternă cu led și chiar sloturi microSD pentru stocare de muzică mai ales.

Nokia 225 4G vine cu o camera pe spate, poziționată sub difuzorul orientat spre partea din spate. Bateria de 1.150mAh este obligată să dureze foarte mult timp, având în vedere cât de eficiente sunt aceste featurephone-uri în mod normal.

Caracteristica cheie pentru succesul acestor două telefoane este prețul. Nokia oferă 215 4G în cyan, verde sau negru pentru aproximativ 40 de dolari. Primele vânzări sunt rezervate pentru site-ul propriu Nokia, iar disponibilitatea în alte puncte de vânzare va începe cu data de 6 noiembrie.

Nokia 225 4G este un pic mai scump, aproximativ 47 de dolari, pentru un telefon clasic. Culorile disponibile sunt albastru, metallic sand și negru. În timp ce data de lansare pentru magazinul intern este aceeași, data sosirii la vânzătorii terți este puțin decalată, mai exact 18 noiembrie.

Cum vi se par actualizările modelelor 215 și 225 la 4G? Vor fi binevenite în colecțiile de specialitate?

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.