Huawei lucrează la un smartphone cu clapă și ecran pliabil

Competitor direct cu Samsung Galaxy Z Flip și Motorola Razr

În timp ce Mate Xs este încă o atracție pentru toate privirile, compania pare să exploreze posibilitățile de a face un concurent pentru Samsung Galaxy Z Flip si Motorola Razr pentru design-ul cu clapetă. Cel puțin zvonul este în conformitate cu acest brevet de proiectare depus în aprilie la Oficiul Național de Proprietate Intelectuală din China.

Privind imaginea de mai sus, telefonul arată izbitor de asemănător cu Galaxy Z Flip cu o singură excepție și anume ecranul extern este considerabil mai mare și poate va fi folosit pentru mai mult decât notificări și afișarea ceasului, precum Motorola Razr care s-a dovedit mult mai util din acest punct de vedere. Totuși, dimensiunea acestui ecran exterior este limitată deoarece trebuie lăsat loc și camerelor foto-video poziționate pe această clapă.

Și din moment ce redările nu arată nicio cameră frontală, bănuim că afișajul extern va servi și ca vizor pentru selfie-uri. În acest fel, design-ul frontal în care se află afișajul pliabil va fi curat, fără decupaje sau obstacole.

Nu există imagini care să arate telefonul închis din lateral, astfel încât nu știm dacă producătorul intenționează să lase un mic decalaj între cele două jumătăți sau va veni cu o soluție mai bună decât Samsung.

În orice caz, rețineți că acesta este doar un brevet și nu există dovezi reale că Huawei lucrează la un astfel de model de smartphone. Nu toate brevetele ajung să fie comercializate în lumea reală, dar nici nu credem că Huawei stă cu mâinile în sân față de Z Flip și Razr.

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.