Virtoo este alternativa Your Phone din Windows pentru Android și iOS

Accesarea ecranului telefonului pe PC crește productivitatea

Aplicația Microsoft Your Phone este foarte utilă, dar rularea aplicațiilor Android pe computer funcționează numai cu telefoanele Samsung și Surface Duo. Dar dacă aveți un laptop LG, problema nu mai este așa limitată și puteți utiliza aplicația Virtoo pentru a obține un efect similar.

Rețineți că cerința obligatorie, pentru moment, este să dețineți un laptop LG. Puteți utiliza aplicația cu orice dispozitiv Android și chiar iPhone, „dar” cu câteva mici limitări față de Android. Aici sunt link-uri de descărcare Virtoo pentru Windows, Android și iOS.

Se pare că puteți rula o singură aplicație la un moment dat, spre deosebire de Your Phone. Practic, Virtoo oglindește ecranul telefonului. Și aici este „dar” – acest lucru este disponibil numai cu dispozitive Android, iOS acceptă doar celelalte caracteristici ale aplicației pentru moment. Și acestea sunt transmiterea notificărilor de pe telefon către computer, precum și efectuarea și primirea de apeluri, trimiterea și primirea de SMS-uri pe computer.

Virtoo este o aplicație companion pentru laptop-urile marca LG. Acesta doar a brand-uit aplicația cu mici modificări, software-ul real este dezvoltat de Screenovate Technologies, care are aplicații foarte similare pentru computerele Dell și Alienware.

 

Sursa: XDA-Developers

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.