Microsoft dă undă verde la precomenzi XBox One X în toată lumea

Microsoft a anunţat astăzi că noul Xbox One X este disponibil la precomandă în toată lumea, în varianta sa standard. Anunţat prima oară în iunie la E3 2017, acesta a fost până acum disponibil doar în varianta specială Project Scorpio, ale cărei precomenzi s-au epuizat rapid după ce au devenit disponibile luna trecută în timpul conferinţei Gamescom. Preţul este de 2199RON la EMAG şi Altex. Comenzile vor fi onorate începând cu 7 noiembrie.

Odată cu startul le precomenzi, Microsoft profită de ocazie pentru a-şi populariza lista de jocuri îmbunătăţite pentru Xbox One X. Mulţumită procesorului îmbunătăţit şi memoriei crescute, noua consolă este capabilă să ruleze jocuri la rezoluţie 4K şi 60fps. Dezvoltatorii pot alege să îmbunătăţească atât jocurile nou lansate cât şi cele vechi în diverse moduri: texturi, iluminare sau altele care ţin de prezentare sau oferind timpi de încărcare mai buni.

Printr-un logo special, Microsoft va semnaliza jocurile care se folosesc de puterea crescută a Xbox One X, iar lista este disponibilă şi online pe site-ul Xbox.

Sursa: The Verge

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.