Noul Razer Phone a fost anunţat

Multimedia la superlativ!

Telefonul are o construcţie din aluminiu ce măsoară 158 x 78 x 8 mm şi cântăreşte 197 g. Design-ul este într-adevăr unic, distinctiv, cu linii drepte amintind un pic de Nextbit Robin dar cu un aspect mult mai premium. Senzorul de amprente este pe o parte, amintindu-ne de soluţia de la Sony.

Display-ul are 5.7″ şi are o rezoluţie QHD (2560×1440) cu o gamă ridicată de culori şi 120Hz rată de refresh, o premieră într-un smartphone. Panoul este bazat pe tehnologia IGZO de la Sharp, tehnologie care promite culori bogate şi luminozitate ridicată. Ultramotion promite să ofere pe mobil ceea ce nVidia oferă pe desktop cu G-Sync. Dezvoltat împreună cu Qualcomm, aceasta este o tehnologie de refresh adaptativ care sincronizează GPU-ul şi display-ul.

Pe partea de audio a fost confirmată compatibilitatea Dolby ATMOS şi certificare THX. Telefonul are două difuzoare orientate frontal şi cu amplificator dedicat pentru calitate superioară. Telefonul are un DAC 24-bit certificat THX.

Performanţa este întreţinută de un chipset Qualcomm Snapdragon 835, la fel ca restul flagship-urilor de anul acesta. Memoria RAM are o capacitate de 8GB pe care Min-Liang Tan a comparat-o cu memoria unui MacBook Pro. Acesta se laudă cu un sistem de răcire dezvoltat de echipa care a proiectat răcirea din Razer Blade pentru a creşte performanţa termică a procesorului şi a stoarce ceva mai muilte puncte în benchmark decât un Galaxy S8+.

64GB de stocare cu posibilitatea de extindere prin microSD promite destul spaţiu de desfăşurare pentru poze, filme, dar şi jocuri.

Pe partea de imagistică, acesta vine cu două camere principale de 12MP. Acestea funcţionează cu ceea ce ei numesc single-zoom, comutarea între camera wide şi cea tele făcându-se cu un gest de zoom pe ecran în locul apăsării unui buton dedicat cum se întâmplă acum la telefoane precum Galaxy Note 8 sau iPhone 8 Plus. Pe partea de features, se pare că vor veni cu timpul funcţii precum slow motion, panorama şi altele. Camerele sunt însoţite de un dual flash LED dual-tone. Camera frontală are 8MP.

Pentru tot acest angrenaj de entertainment, o baterie pe măsură ar fi indicată. Aceasta are o capacitate de 4000mAh şi suportă QuickCharge 4+ de la Qualcomm, fiind primul telefon cu această funcţie. Razer Phone se va încărca de la 0% la 85% într-o singură oră.

Toate acestea ţin în spate un Android stock 7.1.1 (cu promisiunea unui update la Oreo în prima parte a anului 2018). Razer Game Booster facilitează salvarea de profile optimizate pentru jocuri pe telefon. Acesta promite setări granulare pentru fiecare joc, inclusiv setări pentru rularea în condiţii de baterie slabă.

Ce ar fi un display excelent din punct de vedere tehnic fără conţinut care să-l valorifice? Unele titluri se pare că vor primi versiuni speciale pentru display-ul de 120Hz de pe Razer Phone. Printre titlurile anunţate se numără Arena of Valor, un nou MOBA pentru smartphone, şi binecunoscutele Tekken şi Final Fantasy XV. Un alt joc nou este un survival shooter dezvoltat în colaborare cu THX ce propune să profite de capacităţile audio ale noului smartphone.

Preţul pentru tot acest pachet va fi de 699$ disponibil în SUA şi Europa prin Razer Store. Rezervările încep de acum, iar livrările încep de pe 17 noiembrie. Dintre operatori, 3 (three) va vinde Razer Phone în UK, Irlanda, Danemarca şi Suedia. Precomenzile încep pe 3 noiembrie, iar livrările pe 17 noiembrie. În magazinele Microsoft în SUA şi Canada va fi disponibil începând cu 17 noiembrie.

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.