OnePlus lansează noul OnePlus 5T

Zvonit de ceva vreme, noul OnePlus 5T a fost astăzi anunţat oficial şi vine să alinieze design-ul predecesorului la trendurile actuale. Bazându-se pe feedback-ul comunităţii, dar şi pe propria viziune asupra a ce înseamnă un flagship, OnePlus se pare că în continuare nu renunţă la mufa jack 3.5mm, ceea ce este un semn bun pentru audiofilii care au investit în echipament şi cărora nu le place să care după ei adaptoare.

Cea mai evidentă schimbare a avut, însă, loc la display care acum are un aspect 18:9 cu rame subţiri în jur. Acesta este un Optic AMOLED cu o dimensiune de 6″ şi o rezoluţie de 2160 x 1080. Ca urmare a acestei schimbări, senzorul de amprentă s-a mutat pe spatele telefonului. În plus, a apărut şi o funcţie de deblocare cu recunoaştere facială rapidă care se pare că va funcţiona şi pe întuneric.

Camerele de pe spate au fost regândite, OnePlus renunţând la lentila de zoom în favoarea unei lentile cu performanţe sporite în lumină slabă. Această a doua camera are un senzor nou de 20MP şi păstrează diafragma f/1.7 a camerei principale.

Ca dimensiuni, acesta este o idee mai înalt decât vechiul model. Bateria a rămas neschimbată la 3300 mAh, în continuare cu încărcare rapidă Dash Charge. Sub capotă avem acelaşi procesor Snapdragon 835 cuplat cu 65GB stocare şi 6GB RAM sau cu 128GB şi 8GB. Memoria de stocare este UFS 2.1 dual-lane cu performanţe crescute la citire şi scriere.

Vânzările încep marţea viitoare, pe 21 noiembrie în America de Nord, o mare parte din Europa şi India. În China, noul model va ajunge un pic mai târziu. Preţul va fi de 500$ sau 500€ în funcţie de regiune pentru varianta de 64GB şi cu 60 mai mult pentru cea de 128GB.

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.