Concurs! Câştigă telefoane şi jocuri vintage cu Nostalgitech

Vin sărbătorile, iar site-ul împlineşte 3 luni de activitate şi peste 1000 de like-uri pe Facebook. Cu această ocazie, în semn de mulţumire, Nostalgitech organizează un mini-concurs pentru pasionaţii de tehnologie vintage. Punem la bătaie 3 premii pentru cei interesaţi. Pentru a participa, consultaţi secţiunea Regulament şi desfăşurare din acest articol şi pagina de Facebook Nostalgitech. Multă baftă şi vă mulţumim că sunteţi alături de noi.

Premiul 1 – Nokia 5210

Progenitorul seriei de telefoane sport de la Nokia, modelul 5210 a apărut la începutul anului 2002. Armura cauciucată şi interschimbabilă îi conferă un aer rezistent la şocuri şi intemperii, dar şi un aspect mai stylish şi mai tineresc faţă de concurenţi cu faţă mai industrială precum Siemens ME45. Pe lângă termometrul integrat, 5210 mai oferă un set de funcţii complet pentru vremea respectivă precum un browser WAP, 5 dintre jocurile iconice Nokia (Snake II, Pairs II, Space Impact, Bantumi şi Bumper), o iluminare portocalie pastelată şi este comparabil cu modelul fashion mai scump 8310 din acest punct de vedere.

Premiul 2 – Nokia 3410

Lansat tot în 2002, 3410 aducea un update binemeritat bătrânului 3310 aducându-l în linie cu trendurile vremii. Acesta adăuga un sistem actualizat de navigare cu 2 softkey-uri şi taste pentru preluare şi respingere apeluri, suport pentru jocuri şi aplicaţii Java, inclusiv suport pentru OpenGL ES 1.0 (în ciuda display-ului monocrom de doar 96 x 65 pixeli), screensavere animate şi chiar un browser WAP. Deşi nu s-a ridicat la nivelul vânzărilor predecesorului sau a modelului 1100 din 2003 (acesta fiind împreună cu 1110 cel mai bine vândut telefon al tuturor timpurilor), 3410 a fost un succesor redutabil şi un telefon low-end solid.

Premiul 3 – Legacy of Kain: Soul Reaver

Cei care au jucat jocuri PC în copilărie nu au cum să nu îşi amintească seria Legacy of Kain şi epopeea shakespeariană a destinelor interconectate ale lui Kain şi Raziel, vânătoarea lor prin spaţiu şi timp în căutarea puterii şi a eliberării. Al doilea joc din serie şi cel în care îşi face apariţia Raziel este probabil unul dintre cele mai memorabile şi mai bine cotate ale seriei datorită gameplay-ului şi graficii revoluţionare la vremea respecivă, dar şi a poveştii, muzicii şi a talentelor actoriceşti ale Michael Bell, Tony Jay şi Simon Templeman, printre alţii. Un joc care merită savurat de fiecare dată.

Regulament şi desfăşurare

  1. Participanţii trebuie să aibă domiciliul (sau cel puţin adresa de livrare) în România pentru a facilita livrarea premiilor fizice. Pentru licenţe digitale, aceştia vor trebui să ne comunice contul de Steam pentru a intra în posesia premiului.
  2. Pentru a intra în tombolă, aceştia vor trebui să dea like paginii Nostalgitech pe Facebook, să dea share postării indicate conform instrucţiunilor de pe pagină şi să îşi marcheze participarea printr-un comentariu la aceasta.
  3. Extragerea se va face folosind site-ul random.org, iar numerotarea participanţilor se va face în ordinea comentariilor la postarea de pe Facebook.
  4. Extragerea va avea loc în data de 20.12.2017, oferind astfel 14 zile la dispoziţia participanţilor pentru a se înscrie.
  5. Câştigătorii vor fi afişaţi atât pe site cât şi pe pagina Nostalgitech pe Facebook şi vor fi anunţaţi şi personal pentru a stabili detaliile livrării premiilor.
  6. Dacă un câştigător nu răspunde sau este indisponibil timp de 24 de ore de la anunţul câştigului, acesta renunţă la premiu şi acesta se va extrage din nou.
  7. Livrarea premiilor se va face începând cu ziua următoare extragerii prin curier rapid.
  8. Premiile fizice constând în telefoane de colecţie sunt considerate „ca atare”, nefiind produse noi. Nostalgitech nu îşi asumă responsabilitatea pentru parametri precum durata de viaţă a bateriei sau aspectul vizual al aparatelor (acesta fiind clar prezentat în imagini).
  9. Premiile constând în licenţe virtuale pot fi reextrase în cazul în care câştigătorul nu doreşte produsul sau nu are un cont valid de Steam.

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.