Xbox ‘Joule’

Dedicat fanilor Kinect

Zilele trecute au apărut imagini cu un prototip din bogatul portofoliu de produse cu care Microsoft a încercat să atragă și mai mulți fani de partea sa. Intern a purtat numele de cod ‘Joule’ și reprezenta un accesoriu sportiv destinat utilizatorilor de Kinect.

Micul dispozitiv urma să fie atașat pe braț pentru a urmării ritmul cardiac, caloriile pierdute și distanța parcursă prin intermediul Kinect PlayFit. Dimensiunea diagonalei acestuia măsoară 2,25 inch, în timp ce ecranul măsoară doar 1,5 inch de tip TFT. Acesta este foarte pixelat rezultând într-o rezoluție foarte mică, dar cu suport touchscreen pentru controlul meniului disponibil. Pe laterală, se regăsește și un mic buton verde ce are ca scop aprinderea și stingerea ecranului. Iar pe partea din spate se regasesc senzorul de frecvență cardiacă și portul pentru încarcare. Cu Bluetooth în dotare pentru sincronizarea și transmiterea datelor și cu doar câteva aplicații disponibile fără a le putea configura, acest prototip, era destul de departe de faza de lansare.

 

Din pacate, acesta este doar un prototip, iar produsul final al celor de la Microsoft ar fi putut arăta și funcționa total diferit în cazul în care ar fi fost lansat acest proiect. Mult mai târziu s-au încumetat și a fost lansată pe piață binecunoscuta brațară de fitness, Microsoft Band, care nu a depins de Kinect, și a reușit să realizeze mult mai mult decât își propusese ‘Joule’.

Sursa: WindowsCentral

3 Comentarii

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.