97% display, Doogee Mix 4 smartphone concept

Ecran aproape de maxim

O companie relativ tânară din China, ce lansează sub brand-ul Doogee dispozitive mult mai ieftine decât concurența, dar destul de performante, au scăpat zilele trecute pe internet un concept ce se anunță cel puțin nostalgic dacă nu interesant. Caracteristica nostalgică a acetui telefon este dată de mecanismul de tip slider și al aspectului de sandwich, partea superioară permițând glisarea ecranului în jos pentru a scoate la iveală camera foto pentru selfie, difuzorul pentru convorbiri și alți senzori. Acest aspect nu poate să ne trimită în altă parte cu gândul decât la smartphone-urile de succes de altă dată de la Nokia precum N95, N96 sau N86 8MP și Samsung i450. Și acestea din urmă au beneficiat de un astfel de mecanism, dar acestea față de altele era bidirecțional.

 

Avantajul major al dispozitivului constă într-un ecran ce acopera suprafața telefonului în proporție de 97%. Acesta este de tip AMOLED, dimensiune 5.99 inch și cu un raport de 18:9. Totodata, senzorul de amprentă este integrat direct in display în partea inferioară a acestuia. Eliminarea senzorilor de proximitate și luminozitate de pe partea frontală ne face să ne întrebăm dacă  aceștia pot da randament din noua locație sau vor ajunge în cu totul altă parte în versiunea finală a lui Mix 4.

Fiind vorba de un concept, forma finală s-ar putea să fie ceva mai modificată, dar totuși, cum vi se pare Doogee Mix 4? Vă așteptăm în secțiunea de comentarii!

Sursa: Mrwhosetheboss

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.