ASUS anunță ROG Phone

Cel mai puternic Android de pe piață

Republic of Gamers (ROG) este brand-ul ASUS dedicat jucătorilor și asemenea concurenților Predator (ACER), Alienware (DELL) și Razer, oferă cel mai puternic și optimizat hardware de pe portabile. ASUS au decis că este momentul să facă și ei trecerea, precum Razer, de la portabile de tip laptop la telefoane și astfel au lansat un super smartphone de gaming, ASUS ROG Phone. Acest model este foarte bine pregătit pentru nișa pe care dorește s-o cucerească. Design-ul este unul foarte excentric, acoperit în sticlă curbată de la Gorilla. Pe partea frontală, sticla este special decupată pentru a face loc difuzoarelor stereo. Pe spate sunt poziționate două fante de aerisire, o camera duală și logo-ul ROG cu iluminare RGB ce poate fi personalizat pentru jocuri și notificări. Telefonul este și rezistent la apă, dar fără să fie anunțate specificațiile exacte despre adâncime și perioada de rezistență. În aceeași temă de design, telefonul este acompaniat de accesorii și stații dock, pentru a proiecta jocurile pe ecrane mai mari sau pentru a transforma telefonul în consolă portabilă.

 

Componentele interne ale acestui model ASUS sunt cu adevărat impresionante. Placa de bază este Qualcomm Snapdragon 845 ce rulează, peste frecvența obișnuită, la 2.96GHz, memoria RAM măsoară 8GB și poate fi acompaniată de 128 GB sau 512 GB spațiu de stocare intern.  ROG Phone este echipat cu USB Type-C 3.1, mufă de căști ce poate reda audio pe 24  biți  / 192 kHz și un port special pe laterala telefonului pentru a nu încurca jucătorul cu alimentarea și conectarea la accesorii când se joacă.  Mai sunt prezenți 3 senzori de presiune ultrasonici, unul activează „X MODE” ce închide automat toate procesele de fundal pentru a favoriza rularea jocului, iar ceilalți 2 acționează ca butoane virtuale în jocuri. Conectarea Wi-Fi este 802.11ad, bateria masoară 4000mAh, iar pentru a fi încărcată e nevoie de „HyperCharge” 20W. Ecranul de 6-inch, 18:9 AMOLED are rezoluția de 2160×1080 și o rată de împrospatare de 90Hz cu raspundere de 1ms. Cu un astfel de panou implementat, ROG Phone trebuie să afișeze meniurile și grafica cel mai fluent dintre toate dispozitivele de pe piață.

O notă foarte pozitivă pentru echipa de dezvoltare de la ASUS. Așteptam telefonul să aterizeze în mâinile noastre, iar până atunci vă invităm pe forum-ul nostru pentru a dezbate performanțele ROG Phone.

 

 

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.