Motorola RAZR 2019 are acum specificații

Zvonurile nu contenesc să cugră pe marginea lui RAZR 2019 de la Motorola, iar acum avem și primul set de specificații concrete. Se pare că Motorola va opta pentru un procesor mid-range pentru remake-ul lor, probabil într-un efort de a face prețul mai prietenos. Conform unui raport postat pe xda-developers (link-ul se poate găsi mai jos), noul RAZR va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 710 combinat cu 4/6GB de RAM și 64/128GB de stocare. Ceea ce ne atrage, însă, atenția cel mai mult este capacitatea bateriei zvonită a fi de doar 2.730 mAh. Raportul menționează că această informație este probabil învechită, dar rămâne de văzut.

O altă parte interesantă a raportului ne dă o idee despre ecranele telefonului. Cel principal, pliabil, va avea o diagonală de 6.2″ și o rezoluție de 876×2142 de pixeli și va fi cel mai probabil bazată pe tehnologia P-OLED. Dimensiunea display-ului extern nu este cunoscută, dar rezoluția va fi de 600×800 de pixeli, se pare. Opțiunile de culori vor fi alb, negru și auriu. Despre cameră nu există nicio informație momentan.

Nici despre preț și disponibilitate nu avem nicio informație, dar zvonuri mai vechi spun că se va situa undeva în jurul sumei de 1500$, semnificativ mai ieftin decât Galaxy Fold de la Samsung sau Mate X de la Huawei, dar este în concordanță cu specificațiile de clasă de mijloc. În aceste condiții, rămâne de văzut dacă Motorola RAZR 2019, după numele său de cod Voyager, se va ridica la nivelul așteptărilor celor însetați de a avea din nou în mână o bucată din trecut.

Sursa: XDA-Developers

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.