Video cu presupusul iPhone 9 releva un design de școală veche

Ne apropiem incet dar sigur de o lansare noua

A spus cineva iPhone de modă veche? Sa vorbim despre rame groase și un buton fizic de intors la ecranul principal, sa vorbim despre ceea ce ar putea fi iPhone 9 / SE 2. Un scurt video apărut foarte recent din neant releva presupusul „iPhone accesibil”, care tot apare in zvonurile din ultimul timp.

Momentan este greu de determinat autenticitatea acestui videoclip. Design-ul nu se potrivește cu randarile distribuite de onLeaks deoarece in acest video, laturile dispozitivului apar pătrate, similar cu iPhone 4 si modelul 5s. Cadrul gros de sus și de jos de pe partea din față și camera single de pe spate se potrivesc cu randările vazute recent. Aceasta abordare poate fi o revenire sau un pas în urmă din evolutia design-ului iPhone.

O mufă pentru căști de 3,5 mm nu se numără printre numeroasele opțiuni de design de școală veche de pe telefon. Telefonul va fi alimentat de cel mai recent chipset Apple A13, ceea ce îl pune în competiție chiar și cu topul telefoanelor cu Android din 2020.

În cazul în care vă întrebați, iPhone 9 / SE 2 ar trebui să aibă un ecran de 4,7″ în mod corespunzător, care este mai mare decât originalul iPhone SE (4.0″) și în timp ce ramele sunt mai mari decât trebuie să fie, telefonul este încă destul de mic dupa standardele din 2020.

Îl așteptăm cu mare nerabdare și prin sediul nostru pentru niste teste rapide de look & feel. Ce parere aveți, o sa se vândă bine?

Sursa: GSMArena

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.