Primul ceas inteligent Oppo clona pentru Apple Watch

Când inspiraţia vine de la cel mai bun

OPPO a anunțat săptamâna trecută primul său smartwatch, alături de smartphone-urile emblematice Find X2 și Find X2 Pro. Numit OPPO Watch, acesta este primul smartwatch din lume care vine cu un afișaj hiperboloid flexibil 3D.

Ceasul OPPO este livrat în două mărimi si anume 41mm și 46mm. În timp ce versiunea de 41mm are un panou AMOLED de 1,6 inchi, versiunea de 46mm folosește un panou AMOLED de 1,9 inchi cu rezoluție 402×476 pixeli. Sub capotă regasim un procesor Snapdragon Wear 2500 SoC, asociat cu un co-procesor Apollo 3 pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Acesta îndeplineşte mai multe așteptări de smartwatch premium, oferă diverse caracteristici de monitorizare a sănătății și de urmărire a fitness-ului, inclusiv monitorizarea ritmului cardiac. De asemenea, este rezistent la apă până la 50 de metri adâncime, oferă conectivitate e-SIM și vine cu tehnologia Watch VOOC Flash Charging cu care ne-a obişnuit compania în modele premium. OPPO susține că durează doar 75 de minute pentru o încărcare completă, în timp ce o încărcare de 15 minute va genera o alimentare de 46%. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, compania spune că smartwatch-ul durează până la 40 de ore în timpul utilizării regulate și până la 21 de zile cu modul de economisire a energiei activat.

Vizionare placută a clipului de prezentare!

Sursa: AndroidCentral

Fii primul care comenteaza!

Lasă un comentariu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.